Offline

SOBRE EL EVENTO

Início: 11/08/2022 22:00
Fin: 11/08/2022 00:00
Donde: Fòrum Romà d'Empúries

Després de l’èxit de la seva anterior gira, que va condicionar la sortida del seu disc, Jump on Board, Texas torna als escenaris per presentar Hi. El seu desè treball d'estudi que commemora el 30è aniversari del seu àlbum de debut, Southside. Aquest disc és el resultat de mirar al passat amb els ulls posats fermament en el futur on el grup demostra la seva maduresa artística. Un disc que compta amb col·laboracions molt especials, com la de Clare Grogan, cantant de Alteret Images, fent el duet en la cançó Look what you've done, o la de Richard Hawley, exmembre de Pulp, en la cançó Dark. 

En aquest concert, únic a Catalunya aquest estiu, la banda escocesa ens presentarà en directe els nous temes d’aquest nou disc, Hi, Mr. Haze, Monstar... a més de comptar amb tots els seus grans èxits. Cançons que no han deixat de sonar en tot aquest temps i que no faltaran al set list del seu concert a l'Escala.

El Fòrum Romà d'Empúries, dins el marc del Festival Portalblau, acollirà la gira de Texas en un concert únic al país, on es podrà gaudir de les cançons més mítiques de la banda en un entorn ple d'història.