Offline
Marc Timón preestrena "Amalia" a Figueres

SOBRE EL EVENTO

Início: 23/04/2022 20:30
Fin: 23/04/2022 22:00
Donde: Teatre el Jardí de Figueres

Marc Timón es llança al món del pop com a cantant i compositor amb l’àlbum “Amalia” i en farà l’estrena al Teatre Jardí de Figueres el pròxim 23 d’abril, diada de Sant Jordi.

 

Timón presenta un àlbum de pop eclèctic en català, castellà, anglès i francès amb 16 cançons completament diferents entre si unides per unes lletres plenes de surrealisme que dibuixen des de les històries d’amor més èpiques, a les vivències més íntimes i nostàlgiques. Cançons que parlen de les nostres metamorfosis al llarg de la vida i que descriuen amb optimisme i explosivitat una actitud festiva davant la mort i la mateixa existència, barrejades amb altres temes contrastants que critiquen la naturalesa humana i s’endinsen en les nostres pors.

 

A “Amalia” trobem com la vida quotidiana conviu amb la màgia i un món ocult de tot allò que passa a les nits quan dormim. Un disc que relata com les coses més petites i senzilles poden esclatar fins a l’eufòria més desfermada, en una oda constant al gaudi de la vida i a aixecar el vol ben alt per saber-la degustar.

 

Marc Timón vol dedicar aquest disc a la seva àvia Amàlia, qui mai s’hauria figurat inspirar un disc de pop amb aquest imaginari ple de màgia i fantasia.