Offline
La Santa Gresca a l'Escala amb Buhos, La Fúmiga i altres

SOBRE EL EVENTO

Início: 16/04/2022 20:00
Fin: 17/04/2022 02:00
Donde: Zona de barraques de l'Escala

ÍTACA, Cultura i Acció desembarca aquest abril a l’Escala per celebrar la ‘Santa Gresca’ amb una nit festiva que inclourà quatre concerts amb les actuacions de Buhos, La Fúmiga, Despit, i Doble & Hug Sound i La Basement Band. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l'aparcament de l'Avinguda Francesc Macià.

Present del panorama musical actual, Buhos són el grup festiu referencial dels Països Catalans, destacant per la seva versatilitat sobre els escenaris. Aquest 2022 la formació estrenarà avançaments en forma de single i una flamant nova gira que esdevindran el compte enrere del seu esperadíssim pròxim disc.

La Fúmiga ha fet una punyent entrada en el panorama musical català. El seu primer disc, Espremedors, ha aconseguit milions de reproduccions. I és que la banda està arrasant amb la seva proposta engrescadora, on la secció de vents és poderosa i determina la seva particular fusió d’estils.

Dos grups KMO completen la nit. Els empordanesos Despit, que presentaran cançons del seu segon disc, i els gironins Doble & Hug Sound, els joves talents de l’escena musical urbana gironina que s’acompanyaran de la banda habitual, La Basement Band. Com ja es tradició, el festival manté la seva aposta de promocionar grups emergents locals.