Volumen
Radio Offline
Redes
Sociales

SOBRE EL EVENTO

Início: 04/09/2020 20:00
Fin: 06/09/2020 22:00
Donde: La Bisbal d'Empordà

Lluny de poder celebrar la 25a edició de la Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà amb la programació, les dates i el format desitjat, l’organització ha optat per adaptar-se a la situació actual i oferir un festival de mínims. Així, la XXV Fira de Circ al Carrer es posposa al primer cap de setmana de setembre: els dies 4, 5 i 6. L’objectiu: no deixar en blanc l’edició d’aquest 2020. I és que, tot i el gradual desconfinament pel risc de propagació de la Covid-19, s’hauran d’incorporar un paquet de mesures que assegurin la protecció del públic, artistes i organització, cenyint la fira a diverses pautes i limitacions d’aforament i mobilitat.

A la situació de de crisi sanitària s’hi suma una important revisió del pressupost inicial, que convertiran la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal en un acte de «resistència cultural, així com de compromís amb les companyies i el sector», ha explicat l’entitat organitzadora. «L’organització del festival vol fugir de lamentacions i afrontar amb il·lusió l’edició d’enguany, tot i tenir la mirada posada en l’edició del 2021», han afegit.

Si bé la programació i el format definitiu es presentarà en roda de premsa el proper dimarts 16 de juny, l’entitat organitzadora ja ha avançat que el festival comptarà amb un quinzena de companyies que presentaran el seu treball en un format «semipresencial». Aquest format implicarà que els espectacles puguin ser seguits massivament en línia i en directe, tot i que sempre hi haurà un nombre aforament molt reduït d’espectadors i espectadores que hi podran ser presencialment, seguint sempre totes les mesures establertes en matèria de seguretat i higiene.

 

MAPA

Clic para habilitar el mapa
La Bisbal d'Empordà